JOB HOS Ringsted Blikkenslagerforretning A/S

​Job hos Ringsted Blikkenslagerforretning A/S

​​Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra dygtige håndværkere, stærke byggetekniske fagfolk og potentielle praktikanter, Når du sender en uopfordret ansøgning til os, acceptere du samtidig, at vi må opbevare den i 3 måneder, så vi kan kontakte dig, hvis vi får behov for en medarbejder med dine kvalifikationer. Har vi ledige stillinger, kan du se dem ude i højre side.

​​

Ringsted Blikkenslagerforretning A/S som arbejdsplads

Vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor prioriterer vi dialog og involvering højt og er kendt for bl.a. en god omgangstone og udvikling af den enkelte medarbejdere.

Som medarbejder i Ringsted Blikkenslagerforretning A/S møder du derfor en stærk virksomhedskultur, hvor vi deler vores viden og arbejder samarbejde – og hvor det sociale på byggepladsen vægtes højt.

Vi holder til i Ringsted, men har opgaver på hele Sjælland og i særdeleshed i Københavnsområdet og Nordsjælland. Vi er ca. 50 ansatte, og du bliver del af et team, der leverer et solidt og godt håndværk.

​​

Blikkenslagersvende

Hos Ringsted Blikkenslagerforretning A/S ansætter vi erfarne svende indenfor blikkenslagerfaget, som vægter håndværk, faglighed og kvalitet i deres arbejde.

Der er tale om meget varierende opgaver, a vi laver alt fra småreparationer til store renoveringsopgaver. Vi har stor tilgang af byggeopgaver hos private, erhverv, offentlige institutioner og professionelle rådgivere. Så søger du en stilling hos os, vil det derfor være en fordel, hvis du før har arbejdet med lignende sager og befinder dig godt i den type arbejde.

Som blikkenslager hos Ringsted Blikkenslagerforretning A/S vil du få ansvar og indflydelse på dit arbejde, og det forventes at du deltager i tværfaglige projekter med de øvrige faggrupper.

​​

Interesseret?

Så send din ansøgning til pjc@ringstedblikkenslagerforretning.dk og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte blikkenslagermester Peter Sjørslev Christensen på telefon 61 42 35 38.

Ledige jobs

  • Vi har pt. ingen ledige stillinger.

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt blikkenslagerfirma

Ringsted Blikkenslagerforretning A/S er en del af Tømrerfirmet Lars Printz A/S. Hovedfirmaet består af et tømrerfirma, men med årene har Lars Printz A/S udvidet med et murerfirma og et blikkenslagerfirma.

​Kontaktoplysninger

Ringsted Blikkenslagerforretning A/S

Odinsvej 7, 4100 Ringsted

​CVR: 10100011

Telefon: 61 42 35 38

E-mail: psc@ringstedblikkenslagerforretning.dk

GDPR

Salgs- og leveringsbetingelser

Hvad kan vi hjælpe dig med?

© Copyright Ringsted Blikkenslagerforretning A/S