JOB HOS Ringsted Blikkenslagerforretning A/S

​Job hos Ringsted Blikkenslagerforretning A/S

​Vi modtager altid gerne ansøgninger fra dygtige håndværkere, stærke byggetekniske fagfolk og potentielle praktikanter. Vil du søge job hos Ringsted Blikkenslagerforretning A/S, kan du se vores aktuelle jobopslag til højre. Vi modtager også med glæde din uopfordrede ansøgning.

​​

Ringsted Blikkenslagerforretning A/S som arbejdsplads

Vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor prioriterer vi dialog og involvering højt og er kendt for bl.a. en god omgangstone og udvikling af den enkelte medarbejdere.

Som medarbejder i Ringsted Blikkenslagerforretning A/S møder du derfor en stærk virksomhedskultur, hvor vi deler vores viden og arbejder samarbejde – og hvor det sociale på byggepladsen vægtes højt.

Vi holder til i Ringsted, men har opgaver på hele Sjælland og i særdeleshed i Københavnsområdet og Nordsjælland. Vi er ca. 50 ansatte, og du bliver del af et team, der leverer et solidt og godt håndværk.

​​

Blikkenslagere

Hos Ringsted Blikkenslagerforretning A/S søger vi løbende erfarne blikkenslagere, som vægter håndværk, faglighed og kvalitet i deres arbejde.

Der er tale om meget varierende opgaver, a vi laver alt fra småreparationer til store renoveringsopgaver. Vi har stor tilgang af byggeopgaver hos private, erhverv, offentlige institutioner og professionelle rådgivere. Det vil derfor være en fordel, hvis du før har arbejdet med lignende sager og befinder dig godt i den type arbejde.

Som blikkenslager hos Ringsted Blikkenslagerforretning A/S vil du få ansvar og indflydelse på dit arbejde, og det forventes at du deltager i tværfaglige projekter med de øvrige faggrupper.

​​

Lærlinge

Hos Ringsted Blikkenslagerforretning A/S søger vi løbende dygtige lærlinge – derfor håber vi, du vil sende os din ansøgning. Når du starter din læretid hos os, har du gennemført grundforløb 1 på teknisk skole. Du har naturligvis stor interesse for tømrer-, blikkenslager- eller murerfaget og du sætter faglighed højt.

Som lærling kommer du til at indgå i et sjak på en af vores spændende byggepladser. Du får ansvar, som du løfter i samarbejde med dine erfarne kollegaer – som også altid står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Uddannelsen er en kombination af skoleophold og praktik i virksomheden.

Interesseret?

Så send din ansøgning hurtigst muligt til pjc@ringstedblikkenslagerforretning.dk og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte blikkenslagermester Peter Sjørslev Christensen på telefon 61 42 35 38. Vi glæder os til at høre fra dig

Ledige stillinger

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt blikkenslagerfirma

Ringsted Blikkenslagerforretning A/S er en del af Tømrerfirmet Lars Printz A/S. Hovedfirmaet består af et tømrerfirma, men med årene har Lars Printz A/S udvidet med et murerfirma og et blikkenslagerfirma.

​Kontaktoplysninger

Ringsted Blikkenslagerforretning A/S

Rugvænget 6, 4100 Ringsted

CVR: 10100011

Telefon: 61 42 35 38

E-mail: psc@ringstedblikkenslagerforretning.dk

Hvad kan vi hjælpe dig med?

© Copyright Ringsted Blikkenslagerforretning A/S