Kvalitets​sikring

​Du kan føle dig tryg hos os​

Hvis du vælger Ringsted Blikkenslagerforretning ApS til at udføre arbejdet, er du i den grad i trygge hænder. Vi lægger meget stor vægt på kvalitet og tilfredshed hos vores kunder. Derfor yder vi kvalitetssikring på alle vores opgaver, og du vil som privatkunde være dækket af Håndværkergarantien, da vi er medlem af Dansk Håndværk.

Kvalitetssikring på alle byggerier

Vi kvalitetssikrer via iKontrol, som er et førende system til fotodokumentation, kvalitetssikring, angelgennemgang, tekniske forespørgsler og tilsyn. iKontrol sikrer optimale processer omkring kvalitetssikringen, idet alle registreringer med dokumentation foretages på en smartphone eller tablet. Projektstrukturer, kontrolplaner mm. defineres fra central hånd, hvilket sikrer en korrekt journalisering af registreringerne. Herudover foretages der automatisk logning af brugeroplysninger og tidspunkt ude på enhederne når den enkelte registrering foretages. Dermed er der 100% sporbarhed i registreringerne. Teknisk set fungerer iKontrol 100% offline idet al data gemmes lokalt og krypteres på enhederne. Herefter bliver data overført via en krypteret forbindelse til vores servere. Dette sikrer en høj datasikkerhed og stabilitet.

Håndværkergaranti

Vi arbejder ud fra AB92 lovgivningen, hvilket betyder, at regelsættet omkring ethvert byggeri er defineret fra byggeriets begyndelse. På den måde er du i sikre hænder, og kan forvente et gnidningsfrit forløb med os.

Vi er medlem af Dansk Håndværk, hvilket betyder, at du som privatkunde automatisk er dækket af Håndværkergarantien i op til 10 år. Formålet med vores medlemskab af garantiordningen er at skabe et tillidsfuldt forhold mellem os og kunderne. Vi lægger stor værdi i at blive set som et troværdigt håndværkerfirma, og det er denne garanti bl.a. med til at gøre. Garantiordningen fungerer yderligere som et sikkerhedsnet for vores privatkunder, hvis uheldet imod forventning skulle være ude.

Hvis du har nogle spørgsmål angående vores kvalitetssikring eller Håndværkergaranti, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 57 84 88 30 eller e-mail kontakt@larsprintz.dk.

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt blikkenslagerfirma

Ringsted Blikkenslagerforretning ApS er en del af Tømrerfirmet Lars Printz A/S. Hovedfirmaet består af et tømrerfirma, men med årene har Lars Printz A/S udvidet med et kloak & anlægsfirma, murerfirma og et blikkenslagerfirma.

​Kontaktoplysninger

Ringsted Blikkenslagerforretning ApS

Odinsvej 7, 4100 Ringsted

​CVR: 43522124

Telefon: 61 42 35 38

E-mail: peter@ringstedblikkenslager.dk

GDPR

Salgs- og leveringsbetingelser

Hvad kan vi hjælpe dig med?

© Copyright Ringsted Blikkenslagerforretning A/S