Om ringsted blikkenslagerforretning aps

Et troværdigt håndværkerfirma​

Ringsted Blikkenslagerforretning ApS er en del af Tømrerfirmet Lars Printz A/S. Lars Printz A/S er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Hovedfirmaet består af et tømrerfirma, men med årene har Lars Printz A/S udvidet med et murerfirma, blikkenslagerfirma og kloak & anlæg. Derved udfører vi mange typer opgaver samt hovedentrepriser, hvor vi har et solidt samarbejde med forskellige faggrupper som underentreprenører. Vi har mange tømrere, murere og blikkenslagere, og derfor udfører vi mange opgaver i egenproduktion.

Vores forretningsfilosofi er, at vi vil drive en professionel håndværkervirksomhed, der bygger på fagligt stærke medarbejdere, der hver dag leverer kvalitetsarbejde. Vi ønsker at opbygge gode, langvarige kundeforhold. Vores kunders tilfredshed er en af vores største værdier, og derfor udøver vi både kvalitetssikring på vores projekter og vi er medlem af Dansk Håndværk. Vores medlemsskab i Dansk Håndværk betyder, at alle vores privatkunder er sikret af Håndværkergarantien.

Vi er, afhængigt af sæson, typisk 40-50 håndværkere og 8 administrative medarbejdere. Omsætningen i 2018 var på 56 mio. kr.​

​Vores vision og misson

Vores vision er at være det mest troværdige håndværkerfirma på Sjælland. Lars Printz A/S består af mange engagerede medarbejdere, håndværkere samt administrative medarbejdere, der alle går op i, at kunden føler sig tryg, har tillid til os og som forventer en høj kvalitet – fordi vi kan levere alle de ting.

Vores mission er at udføre bæredygtige byggeprojekter i højeste kvalitet for alle kundesegmenter. Vi indtænker miljøet i alle vores opgaver.

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt blikkenslagerfirma

Ringsted Blikkenslagerforretning ApS er en del af Tømrerfirmet Lars Printz A/S. Hovedfirmaet består af et tømrerfirma, men med årene har Lars Printz A/S udvidet med et kloak & anlægsfirma, murerfirma og et blikkenslagerfirma.

​Kontaktoplysninger

Ringsted Blikkenslagerforretning ApS

Odinsvej 7, 4100 Ringsted

​CVR: 43522124

Telefon: 61 42 35 38

E-mail: peter@ringstedblikkenslager.dk

GDPR

Salgs- og leveringsbetingelser

Hvad kan vi hjælpe dig med?

© Copyright Ringsted Blikkenslagerforretning A/S