Blikkenslagerarbejde​

Specialister i blikkenslagerarbejde

Hos Ringsted Blikkenslagerforretning A/S er vores blikkenslagere specialister i at udføre blikkenslagerarbejde. Vi laver alle former for inddækninger, fx af skorstene, altaner, tagvinduer og kviste. Derudover monterer vi skotrender, tagrender, nedløbsrør og andre profiler. Vi kan levere alle profiler i standardmål til henholdsvis privatboliger eller erhvervsbygninger. Desuden kan Ringsted Blikkenslagerforretning A/S skræddersy alle profiler efter specialmål på eget værksted.

Vi udfører blikkenslagerarbejde i materialer som zink, kobber, samt tagbelægning i naturskiffer. Ringsted Blikkenslagerforretning A/S lægger stor vægt på, at vores kunder er tilfredse med den ydelse, de får hos os. Derfor rådgiver vi grundigt om de forskellige bæredygtige og vedligeholdelsesfrie materialer, der kan benyttes til den enkelte opgave.

Rheinzink certificering sikrer et højt fagligt niveau

Alle blikkenslagere hos Ringsted Blikkenslgerforretning A/S er Rheinzink certificerede. Rheinzink certificeringen er en særlig ordning for blikkenslagere og virksomheder i Danmark, der arbejder med zink, som løbende bliver videreuddannet og giver kunderne sikkerhed for en håndværker af et højt fagligt niveau og en garanti for at kundens design udføres upåklageligt. Rheinzink certificeringen er et udtryk for vores holdning til kvalitet, at kun det bedste er godt nok! Rheinzink er de eneste, der yder en 30-årig materialegaranti på zink.​

Det forpligter at yde kvalitet og det forpligter at være medlem af Dansk Håndværk. Derfor er Ringsted Blikkenslagerforretning A/S medlem af Dansk Håndværk, som er omfattet af Dansk Håndværks Garantiordning – Håndværkergaranti. Håndværkergarantien er medvirkende til at sikre et tillidsfuldt forhold mellem vores kunder og Ringsted Blikkenslagerforretning A/S.

Ringsted Blikkenslagerforretning A/S kvalitetssikrer systematisk alle vores opgaver, hvilket har til formål at fungere som en hjælp til at undgå misforståelser under udførelsen af byggeriet og kan efterfølgende anvendes som dokumentation for kvaliteten af den færdige opgave. 

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt blikkenslagerfirma

Ringsted Blikkenslagerforretning A/S er en del af Tømrerfirmet Lars Printz A/S. Hovedfirmaet består af et tømrerfirma, men med årene har Lars Printz A/S udvidet med et murerfirma og et blikkenslagerfirma.

​Kontaktoplysninger

Ringsted Blikkenslagerforretning A/S

Odinsvej 7, 4100 Ringsted

​CVR: 10100011

Telefon: 61 42 35 38

E-mail: psc@ringstedblikkenslagerforretning.dk

GDPR

Salgs- og leveringsbetingelser

Hvad kan vi hjælpe dig med?

© Copyright Ringsted Blikkenslagerforretning A/S