Facadebeklædning​

​Bæredygtige facadebeklædninger

Hos Ringsted Blikkenslagerforretning A/S laver vi blikfacader i skifer, kobber og zink. Disse typer af facadebeklædninger har en lang levetid på op til 80 år, er af høj kvalitet og er vedligeholdelsesfrie, og derfor er de blevet mere og mere attraktive både for private og erhverv. Desuden påvirkes de ikke af sollys og andre vejrforhold, som andre facadebeklædninger gør.

Vores blikkenslagere arbejder kontinuerligt på, at være de bedste inden for disse typer af blikmaterialer, og derfor de bliver videreuddannet inden for denne ekspertise. Vi er rheinzink certificerede, hvilket betyder, at vores kunder kan forvente en høj kvalitet både i materiale og håndværk. Vi lægger meget vægt på høj kvalitet, og dette er grunden til, at vi tilbyder 30 års materialegaranti på den zink, vi arbejder med.

Moderniseret facade​

​Når vi laver facadearbejde med blikmaterialer, går vi meget op i at skræddersy den perfekte løsning, da en facade er det bærende element i en bygnings arkitektoniske udtryk. Vi lægger vægt på at rådgive og vejlede dig i det rette materialevalg, fordi valget af enten skifer, zink og kobber er en garanteret livsinvestering og en modernisering ud over det sædvanlige.

En anden ting vi også kan garantere er, at vi udfører arbejdet med højt kvalitetshåndværk. Vi laver en løbende kvalitetssikring af arbejdet for at sikre, at alt håndværk bliver udført korrekt og i høj kvalitet. Derudover vil du som privatperson også være sikret af Håndværkergarantien, da vi er medlem af Dansk Håndværk.

Hvis du vil høre mere om at få en blikfacade, skal du blot kontakte os på tlf. 57 84 88 30 eller e-mail kontakt@larsprintz.dk og vi vil gøre hvad vi kan, for at hjælpe dig på bedste vis. 

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt blikkenslagerfirma

Ringsted Blikkenslagerforretning A/S er en del af Tømrerfirmet Lars Printz A/S. Hovedfirmaet består af et tømrerfirma, men med årene har Lars Printz A/S udvidet med et murerfirma og et blikkenslagerfirma.

​Kontaktoplysninger

Ringsted Blikkenslagerforretning A/S

Odinsvej 7, 4100 Ringsted

​CVR: 10100011

Telefon: 61 42 35 38

E-mail: psc@ringstedblikkenslagerforretning.dk

GDPR

Salgs- og leveringsbetingelser

Hvad kan vi hjælpe dig med?

© Copyright Ringsted Blikkenslagerforretning A/S