​Tagbeklædning

Tagbeklædning i bæredygtige materialer​

Hos Ringsted Blikkenslagerforretning A/S udfører vi tagbeklædninger i blikmaterialer, såsom skifer, zink og kobber. Disse typer af tagbeklædninger er blevet mere og mere attraktive, fordi de har en lang levetid på op til 80 år, er af høj kvalitet og er vedligeholdelsesfrie. Desuden påvirkes de ikke af sollys og andre vejrforhold, som andre tagbeklædninger gør.

Vores blikkenslagere er specialiseret i disse typer af tagbeklædninger, og vi arbejder kontinuerligt på, at de bliver videreuddannet inden for denne ekspertise. Yderligere går vi op i, at vores kunder får en høj kvalitet. Derfor er vi rheinzink certificerede, hvilket vil sige, at du kan forvente en høj kvalitet både i materiale og håndværk. Desuden er der 30 års materialegaranti på den zink, vi arbejder med.

Vi skræddersyer en løsning til dit tag

Når vi udfører tagarbejde med disse former for tagbeklædninger, går vi meget op i at skræddersy den perfekte løsning, så dit tag æstetisk komplimenterer resten af bygningen. Vi lægger vægt på at rådgive og vejlede dig i det rette materialevalg, fordi valget af enten skifer, zink og kobber er en garanteret livsinvestering.

Noget andet vi kan garantere er, at vi udfører arbejdet med højt kvalitetshåndværk. Vi laver nemlig en løbende kvalitetssikring af arbejdet for at sikre, at alt håndværk bliver udført korrekt og i høj kvalitet. Derudover vil du som privatperson også være sikret af Håndværkergarantien, da vi er medlem af Dansk Håndværk – din garanti for kvalitetshåndværk hver gang.

Hvis du er interesseret i at få en snak om denne form for tagbeklædning, skal du blot kontakte os på
​tlf. 57 84 88 30 eller e-mail kontakt@larsprintz.dk og hør mere.​

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og skaber bæredygtige byggerier på hele Sjælland.

Et troværdigt blikkenslagerfirma

Ringsted Blikkenslagerforretning A/S er en del af Tømrerfirmet Lars Printz A/S. Hovedfirmaet består af et tømrerfirma, men med årene har Lars Printz A/S udvidet med et murerfirma og et blikkenslagerfirma.

​Kontaktoplysninger

Ringsted Blikkenslagerforretning A/S

Odinsvej 7, 4100 Ringsted

​CVR: 10100011

Telefon: 61 42 35 38

E-mail: psc@ringstedblikkenslagerforretning.dk

GDPR

Salgs- og leveringsbetingelser

Hvad kan vi hjælpe dig med?

© Copyright Ringsted Blikkenslagerforretning A/S